home | matrassen | lattenbodems | hoofdborden | boxsprings | bourgondisch slapen | bestel en adviesinfo | op maat | reacties klanten | mail | links

Advies en bestelinfo

Bestellen

Om een bestelling te doen adviseren wij U om eerst contact op te nemen met Cleo&Jules Bedding.

Advies


De aankoop van een goede matras is een zeer persoonlijke zaak. Vandaar dat we in onze website slechts enkele matrasbeschrijvingen geven. We kiezen hierbij bewust voor enkele matrassen met een zeer goed ligcomfort en gezien de kwaliteit en afwerking zeer redelijke prijs. Bedoeling is om U opmerkzaam te maken op onze producten enerzijds en U uit te nodigen voor een verder kennismaking anderzijds.
In ons gamma kunnen wij praktisch ieder type van matras aanbieden tegen prijzen die duidelijk onder de marktprijs liggen. Belangrijk om te weten is ook dat onze matrassen, boxsprings en lattenbodems in alle denkbare maten en vormen uitgevoerd kunnen worden. Ook in de hoogte van het complete slaapsysteem zijn er meerdere mogelijkheden. Boxsprings en lattenbodems zijn er ook in electrisch verstelbare uitvoering.

Wij kiezen voor 2 werkwijzen:
- U heeft een goed idee welke matras, Boxspring of lattenbodem u wil aanschaffen. U stuurt ons een duidelijke beschrijving van deze matras inclusief afmetingen en wij laten u in onze offerte weten hoeveel deze of een matras van gelijkwaardige kwaliteit zal kosten.
- U heeft een vaag beeld van wat U zoekt en dan doen wij U enkele suggesties op basis van uw wensen en gegevens ivb met lengte gewicht en gewenst ligcomfort. Bij dit vrijblijvend advies gaan wij uit van onze eigen inzichten en ervaring.
Deze informatie kunt U ons per E-mail toesturen, of U geeft ons uw telefoonnummer door en wij bellen U op.Desgewenst maken wıj een afspraak bij ons of bij U thuisWij maken ons sterk dat wij u voor de geboden kwaliteit een uiterst concurrentiele prijs vragen. Wijr geven garantıe volgens modelcontract verbruikersunie / Test-Aankoop.

Wij staan open voor al uw vragen en opmerkingen omtrent onze producten en onze site. 

Met vriendelijke groeten,

Jean Nevels
Cleo&Jules Bedding

Uitleg begrippen.

Ligcomfort. De comfortklasse van een matras geeft aan welk slaapcomfort de matras bied. Gaande van zacht over gemiddeld tot stevig ligcomfort. Bij binnenvering matrassen wordt dit comfortverschil gevormd door gebruik te maken van interieurs samengesteld uit veertjes met een verschillende draaddikte. Bij latexmatrassen bereikt men dit verschil door verschillende densiteiten in de kern en de wijze van gieten van de kern, gebruikmakend van dwarskanalen. Bij de binnenveringmatrassen  zorgt het gebruik van hairlock voor extra levensduur en een betere weerstand. Hairlock bestaat uit paardenhaar (Rosshaar) ingeschuimd in natuurlatex. De dynamische,blijvende veerkracht van deze combinatie zorgt voor een perfecte verluchting en een aangename soepelheid van de matras. Het verlengt tevens de levensduur van het binnenveringsysteem. Het gewicht van de slaper /slaapster is tevens van belang in verband met het gevoel van weerstand dat de matras geeft als je erop ligt.

Soft.  Het interieur heeft een soepele ligweerstand. Door gebruik te maken van een soepel aangepast interieur voelt de matras zachter aan en geeft iets meer mee. Geschikt voor personen met een gewicht tot 65 Kg.

Medium. Het interieur heeft een  grotere weerstand en zorgt voor een steviger ligcomfort. Geschikt voor personen van+/-60kg tot+/-90kg.

Firm. Deze matras geeft een stevig ligcomfort,maar past zich toch op een soepele manier aan het lichaam aan met een zeer goede ondersteuning als gevolg. Geschikt voor personen vanaf +/-90kg. Voor extra zware mensen +110 kg wordt de matras extra aan het gewicht aangepast, met oog voor zowel een goede soepele ondersteuning als wel voldoende weerstand in verhouding tot de belasting.

 

bottom