home | matrassen | lattenbodems | hoofdborden | boxsprings | bourgondisch slapen | bestel en adviesinfo | op maat | reacties klanten | mail | links

 

Cleo boxspring

Basic  “Cuore”.

Deze boxspring vormt de kern van een dynamische collectie boxsprings en hoofdborden.Gecombineerd met onze kwalitatief hoogstaande matrassen een garantie voor een zalig en betaalbaar slaapcomfort.

Basic - Cuore.

De Basic - Cuore - boxspring uit onze Cleo & Jules - Cuore - boxspring collectie wordt vervaardigd uit massief vurehout. De kader heeft een opstaande rand van +/- 16 cm hoogte en is verder opgebouwd met dwarslatten van 9,5 cm breed. Op dit frame wordt een traditioneel 5-slags interieur bevestigd, draaddikte 2.2 mm. Deze veren zijn thermisch gehard voor een extra lange levensduur. Op deze kern komt een stevige gewichtsverdeler van gelatexeerde vilt. Teneinde een perfecte ligvorm te verkrijgen in combinatie met de matras wordt deze box voorzien van een Cuvette,de boxspring is ook verkrijgbaar zonder Cuvette  (Uitvoering bakmodel ). De Box is standaard voorzien van 4 poten, maar kan ook uitgerust worden met zwenkwieltjes of 6 poten in meerdere modellen.

Stoffering Uitvoering ” bakmodel ”- overgestoffeerd met inzet aan hoofd- en voeteinde Deze uitvoering wordt toegepast voor de Frottee en Jerseymatrasstoffen

Vlakke uitvoering “met spiegel” wordt gebruikt bij de decoratieve stoffen en de gladde matrasstoffen.

Basic-Cuore - Softside

De Basic- Cuore- Softside wordt identiek opgebouwd zoals de Basic. De zijkanten van deze box die zorgen voor “ het verend effect” bestaan uit een comfortabel poly-etherschuim.

Basic - Cuore – Inside

De Inside uitvoering van onze Cleo & Jules Cuore boxspring collectie wordt gemaakt met als basis een kader van massief vurehout. Dit kader heeft een opstaande rand van+/- 9.5cm hoog en is verder opgebouwd met dwarslatten van 95mm breed. Op dit kader wordt een mini-pocketveer bevestigd.Dit interieur is opgebouwd uit soepele onafhankelijke veertjes in een slijtvast hoesje, afgedekt met een flexibele drukverdeler samengesteld uit jute en wol.De standaard uitvoering wordt bekleed met een beige katoenen stof,maar kan ook uitgevoerd worden in een stof naar keuze uit onze collectie of van u zelf.

De Inside kan perfect gebruikt worden als inzet in een bestaand bedframe en wordt  in de standaard uitvoering door ons van een “lus” voorzien  om de Box gemakkelijk uit het bedframe te nemen.

De Box is standaard voorzien van 4 poten maar kan ook geleverd worden met 6 poten of met zwenkwieltjes.

bottom